Лепа Ана је у браку са Бастијаном који је права идила и хармонија у стварном смислу речи. 

- Заиста уживам у улози мајке и времену проведеном са дечацима. Тренуци са њима су непроцењиви и дивно је гледати их како откривају свет- каже Ана и додаје:

- Наравно, умор је неизбежан, нарочито када ме стигне после непроспаваних ноћи. Све се то заборави када ми се они насмеју или кажу нешто што ме одушеви. Такође, вероватно ми издржљивост коју сам стекла захваљујући дугогодишњем бављењу спортом помаже да превазиђем све напоре.

Деца још увек нису показала интересовање према неком спорту: 

- Дечаци су врло активни, али још не показују претерано интересовање за неки посебан спорт. Научили су да пливају и скијају јер им је забавно. Но, за сада је то све - истакла је Ана и додала како изгледа њен дан:

- Време када су дечаци у вртићу користим да се посветим себи. Редовно вежбам, обављам пословне обавезе. Када је о опуштању реч, највише уживам у читању.

Ана је била искрена и рекла да јој недостају турнири, али је нашла утеху у бизнису који је покренула, линији козметичких производа. Инспирацију је добила због своје изложености Сунцу и стила живота:

- Понекад ми недостају такмичења на највећим турнирима. Међутим, никада нисам зажалила што сам рано изашла из света професионалног спорта. Једноставно, осетила сам да је прави тренутак, после тога су се десиле неке дивне ствари у мом животу.

- Идеја се јавила као резултат личне потребе да пронађем производе за негу који ће бити природни и ефикасни и који ће, пре свега, испунити моја очекивања. Дуго сам имала проблем јер нисам могла да нађем адекватну козметику за себе. С друге стране, колекција се уклапа у мој начин живота и вредности које негујем и које преносим на своју децу, а заснивају се управо на поналажењу склада са природом- закључује Ана за "Хелло".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".