У домаћим медијима се пробудила жеља да сазнају ко је нови дечко чувене глумице Анђелке Прпић. Глумица је развод од супруга Дариа Прпића доживела врло емотивно, а новинарима је рекла да ће их обавестити када пронађе сапутника и заљуби се. Међутим како године пролазе, Анђелка вешто скрива љубавни живот.   

Врло радо говори о сину Јакши, који је кренуо њеним стопама и изузетно је талентован. Опробао се глумичин наследник и у драмским и у водитељским водама, због чега је она врло поносна и не крије радост што своје искуство и знање има коме да пренесе.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/andjelkap

 

Глумица врло  често прича о телевизијским пројектима,  а све чешће публика је може погледати и у серијама како домаћим тако и иностраним. Анђелка тренутно са Миланом Калинићем води квиз шоу "Ко је први", игра у серијама "Радио Милева" и "Не дирај ми маму", истовремено се у биоскопима приказује филм " Ала је леп овај свет" у којем она тумачи главну улогу, али она ту не стаје. Стално припрема нове пројекте а за потребе једног она се недавно нашла у кадру са колегом Ђорђем Мишином који је кратком објавом збунио своје и Анђине пратиоце на "Инстаграму".

- Замало маћеха? - написао је Ђорђе чиме је медијима оставио простора за спекулацију. Ова објава нас је врло брзо навела на помисао да се глумица  заљубила, али права истина је да је реч о пројекту: 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".