U domaćim medijima se probudila želja da saznaju ko je novi dečko čuvene glumice Anđelke Prpić. Glumica je razvod od supruga Daria Prpića doživela vrlo emotivno, a novinarima je rekla da će ih obavestiti kada pronađe saputnika i zaljubi se. Međutim kako godine prolaze, Anđelka vešto skriva ljubavni život.   

Vrlo rado govori o sinu Jakši, koji je krenuo njenim stopama i izuzetno je talentovan. Oprobao se glumičin naslednik i u dramskim i u voditeljskim vodama, zbog čega je ona vrlo ponosna i ne krije radost što svoje iskustvo i znanje ima kome da prenese.

Foto: Printskrin/Instagram/andjelkap

 

Glumica vrlo  često priča o televizijskim projektima,  a sve češće publika je može pogledati i u serijama kako domaćim tako i inostranim. Anđelka trenutno sa Milanom Kalinićem vodi kviz šou "Ko je prvi", igra u serijama "Radio Mileva" i "Ne diraj mi mamu", istovremeno se u bioskopima prikazuje film " Ala je lep ovaj svet" u kojem ona tumači glavnu ulogu, ali ona tu ne staje. Stalno priprema nove projekte a za potrebe jednog ona se nedavno našla u kadru sa kolegom Đorđem Mišinom koji je kratkom objavom zbunio svoje i Anđine pratioce na "Instagramu".

- Zamalo maćeha? - napisao je Đorđe čime je medijima ostavio prostora za spekulaciju. Ova objava nas je vrlo brzo navela na pomisao da se glumica  zaljubila, ali prava istina je da je reč o projektu: 

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".