Телевизијске водитељке су увек под лупом пажње јавности, а чини се да су оне из квиза "Слагалице" најзапаженије. Зато не чуди што сви прате и најмању промену у њиховом изгледу.

Неке од тих промена могу се приписати начину шминкања, па и другачијој фризури, али сви се питају и да ли су се подвргле неких естетским корекцијама. Марија Вељковић то никад није потврдила, али...

Фото: Јутјуб принтскрин/RTS Slagalica - Zvanični kanal

 

 

Упоређивање њихових снимака указује да ипак има разлике. Маријини образи су пунији него раније, премда се по њеној фигури не може рећи да је добила на килажи. Читаво лице делује затегнутије, а таква два ефекта се постижу обично убацивањем хијалуронских филера.

Очигледна је и промена на њеним уснама, које су пуније него што су биле, а и капци јој делују отворенији. Пуне усне су обично ефекат филера, док капци могу да се подигну хирушки, али и ботоксом који мало повуче и обрве. 

 

Фото: Јутјуб принтскрин/Marija i Kristina- TJD

 

 

За разлику од Марије, Кристина Раденковић је  отворено говорила о естетским захватима и признала да је минимално кориговала популарно назване боре "смејалице".

- Не бих сада на себи ништа мењала. Пробала сам јако мало и не бих, није још време. Сигурно хоћу за пет година, али сада су ми још слатке. Мислим да ми је много мало лице да бих пеглала боре. Али, мислим да ћу нешто драстичније једном радити - изјавила је тада Кристина Раденковић. Даме ипак загледају и њене капке и сумњају да је и она тек недавно добила такозване "мачје очи". 

Овај, тренутно веома модеран изглед, постиже се повлачењем регије око капака помоћу нити које се временом разлажу, па ће се евентуална промена поново видети.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".