Televizijske voditeljke su uvek pod lupom pažnje javnosti, a čini se da su one iz kviza "Slagalice" najzapaženije. Zato ne čudi što svi prate i najmanju promenu u njihovom izgledu.

Neke od tih promena mogu se pripisati načinu šminkanja, pa i drugačijoj frizuri, ali svi se pitaju i da li su se podvrgle nekih estetskim korekcijama. Marija Veljković to nikad nije potvrdila, ali...

Foto: Jutjub printskrin/RTS Slagalica - Zvanični kanal

 

 

Upoređivanje njihovih snimaka ukazuje da ipak ima razlike. Marijini obrazi su puniji nego ranije, premda se po njenoj figuri ne može reći da je dobila na kilaži. Čitavo lice deluje zategnutije, a takva dva efekta se postižu obično ubacivanjem hijaluronskih filera.

Očigledna je i promena na njenim usnama, koje su punije nego što su bile, a i kapci joj deluju otvoreniji. Pune usne su obično efekat filera, dok kapci mogu da se podignu hiruški, ali i botoksom koji malo povuče i obrve. 

 

Foto: Jutjub printskrin/Marija i Kristina- TJD

 

 

Za razliku od Marije, Kristina Radenković je  otvoreno govorila o estetskim zahvatima i priznala da je minimalno korigovala popularno nazvane bore "smejalice".

- Ne bih sada na sebi ništa menjala. Probala sam jako malo i ne bih, nije još vreme. Sigurno hoću za pet godina, ali sada su mi još slatke. Mislim da mi je mnogo malo lice da bih peglala bore. Ali, mislim da ću nešto drastičnije jednom raditi - izjavila je tada Kristina Radenković. Dame ipak zagledaju i njene kapke i sumnjaju da je i ona tek nedavno dobila takozvane "mačje oči". 

Ovaj, trenutno veoma moderan izgled, postiže se povlačenjem regije oko kapaka pomoću niti koje se vremenom razlažu, pa će se eventualna promena ponovo videti.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".