На данашњем суђењу се очекује наставак изношења одбране насмејаног кољача Срђана Лалића. Лалић ће на данашњем суђењу бити очи у очи са припадницима клана са којима је извршавао најтежа убиства, а о којима је проговорио у замену за казну од 18 година робије.

Подсетимо, на претходним рочиштима, Лалић је током вишесатне одбране открио низ језивих детаља о деловању ове мафијашке криминалне групе - како је она настала, како су убијали људе, али и признао да је клан убио још 11 особа чије убице још увек нису нађене чиме се број њихових жртава са 10 попео на 21!

Такође, Лалић је указао да су Радоје Звицер и београдски огранак његове групе планирали атентат на председника Србије Александра Вучића!?

Како је испричао, на мети Беливуковог клана нашли су се Властимир Милошевић, Игор Дедовић, Стеван Стаматовић, Љубомир Марковић Кића, Мирко Којић Која, Љубомир Лаиновић. Њихове ликвидације Лалић је детаљно описао, а указао је да су сви осим Мирка Којића Које (кума Марка Миљковића) убијени у сачекуши, хицима из пиштоља. Којић је отетет и убијен у кући у Ритопеку. Задављен је гајтаном.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

На наредном рочишту које је одржано дан касније, Лалић је говорио и о убиствима Лазара Вукићевића, Милана Љепоје, Здравка Радојевића, Николе Митића. Указао је и на то како су ликвидирани Миле Радуловић Капетан, Адис Спахић и Дамир Хоџић за чије смрти се овом клану суди у Црној Гори.

Тада је открио још пет злочина за које до сада нису откривене убице - Александра Шарца, Милоша Перунчевића у Марбељи, извесних Ристе Капетана и Јоке у Истанбулу и Шпанији, као и НН особе коју су наводно Беливук и Александар Станковић познатији као Сале Мутави (убијен у октобру 2016. године) ликвидирали и спалили на једном плацу.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".