Црвена звезда и Партизан у понедељак од 20 играју први "вечити" дерби ове сезоне, а пред тај меч тренер црвено-белих Душко Ивановић говорио је о квалитетима екипе Жељка Обрадовића.

"Партизан је ове године направио изузетно добар тим. Нападачки тим са највећим потенцијалом, и у нападу у овом тренутку и најбољи тим у Европи. Самим тим мораћемо да одиграмо изузетно добро у одбрани како би дошли до победе у овом мечу", рекао је кратко црногорски стручњак.

Звездин бек Огњен Добрић пред вечерашњу утакмицу послао је поруку преко клупског сајта.

"Играмо меч са Партизаном, први ове сезоне. Те утакмице су увек другачије, у којима тренутна форма није пресудна. Очекује нас врло искусна изванредна нападачка екипа превођена још искуснијим стручним штабом, и током лета појачана са намером да направи резултат у Евролиги. Вредно се припремамо након тешких утакмица против Албе и Макабија, и верујем да ћемо одиграти добру утакмицу у понедељак пред нашим навијачима", изјавио је Добрић.

Црвена звезда је упутила и апел на све који се у понедељак увече упуте ка хали Александар Николић да то учине раније како се не би стварале непотребне гужве. "Такође, клуб апелује на све да спортски, фер и коректно навијају за свој клуб, без икаквих убацивања предмета на терен, вређања противника и актера овог меча", порука је са Малог Калемегдана.

"Карте за ову утакмицу на којој неће бити гостујућих навијача у складу са правилима АБА лиге, пуштене су у продају још у четвртак, све информације можете пронаћи на следећем линку, уз важну напомену – сви власници сезонских улазница као и увек могу да присуствују утакмици", саопштила је Звезда.

Партизан пред први овосезонски дерби има скор 7-0 и лидер је Аба лиге, док је Црвена звезда на шестом месту, са скором 5-1 али и утакмицом мање.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".