Певачица  је истакла да јој је важно да се не заљуби, јер ће иначе направити грешку у каријери. 

-Не желим мушкарца, а и немам кад. Али и боље искрено… Битно је да се сада случајно не заљубим јер сам сада на прагу да направим неку револуцију у својој каријери. И сви моји сарадници ми говоре да се сада никако не заљубим јер ја кад се заљубим сам луда- истакла је певачица што је њена колегиница и пријатељица Марина Тадић одмах потврдила.

Удварања је не ометају у стварању новог спота и песама: 

 

 

-Важно је да будем фокусирана на посао, да апсолутно немам никаквих додирних тачака са супротним полом да бих могла да испратим све своје пројекте који ми изискују превише енергије и времена. Буквално сам исцеђена, али срећна- истакла је Марина да је постигнут успех мотиише. 

-Не могу сада да станем, чак ми се дешава да ми се први пут у животу ни не одмара. Веррујте ми не иде ми се чак ни на плажу што је јако чудно. Не знам шта ко има да каже о тим симптомима (смех)-нашалила се Висковићева.

Љубавни живот Марине Висковић интригира многе иако певачица тврди да након раскида са мирком Вуковићем и даље солира. Марина и Мирко познали су се још давне 2010. године, а спојила их је Цеца Ражнатовић, чији је Мирко кум. Иако је планирала брак с њим, након готово десет година су раскинули.

 

– Била сам у дугој вези са Мирком, он је једини мушкарац ког сам представила јавности. Заједно смо били десет година. Неизмерно сам га волела. Међутим, раскинули смо и отад се не срећемо и немамо контакт. Било је лепо док је трајало, али сада је још лепше јер сам слободна. Трудићу се убудуће да интиму чувам за себе, јер је моја публика навикла да се фокусирам на песме, а не на мушкарце-истакла је певачица.  

(Гранд)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".