Синиша Убовић је успешан глумац, прославио се у бројним филмовима и серијама, а једна од његових последњих запажених улога је у серији Јунаци нашег доба. 

Овај познати и талентовани глумац је поред тога и успешан мотивациони говорник и предавач у области личног развоја и самопомоћи. Аутор је седам књига од којих су готово све аутоматски постале бестселери. Као неко ко свему приступа темељно, усавршавао се на готово свим континентима, учећи од најистакнутијих имена и најпризнатијих стручњака, ма које поље да је у питању.


Због свог новог посла је можда мало глуму оставио по страни, али је није напустио. На његовим предавањима је било преко 20.000 људи, имао је прилику да сарађује и да лично учи од највећих и најпризнатијих светских стручњака нашег времена, као што су Лујза Хеј, др Вејн Дајер, Шерил Ричардсон, Брендон Бурчард, др Патриша Крејн и многи други.

Данас је један од 12 тренера на свету који имају лиценцу да обучавају и друге тренере.

Посебно је занимљиво то да је он један од двоје људи који су икада добили стипендију директно од Лујзе Хеј. Тако је 2010. године постао први лиценцирани тренер Heal Your Life програма у овом делу Европе. Његови семинари изазивају учеснике да завире у неслућене дубине своје душе и да у себи открију неисцрпно богатство и лепоту.

У браку је са Александром и имају двојицу синова Филипа и Симона.

ВЕЛИКА ГАЛЕРИЈА: Снежана Савић - ретроспектива каријере

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".