Саобраћајна полицајка (27) и једна њена колегиница, с којом се сликала у секс-позама, ухапшене су под оптужбом да су се бавиле проституцијом.

Обе су добиле прекршајне пријаве, а полицајка ће добити и отказ у МУП.

Ради у патроли

Ово је епилог афере која је избила крајем августа, кад су се на друштвеним мрежама појавили шокантни порно-снимци српске полицајке. На једном од њих види се црнокоса девојка у униформи полазника Центра за основну полицијску обуку (ЦОПО) у Сремској Каменици како у тоалету орално задовољава колегу.

На још једном снимку види се ова девојка како симулира орални секс са бананом у свлачионици у ЦОПО.

На интернету су се, такође, пре два месеца појавиле и слике и снимци где је ова црнокоса полицајка позирала у секс-позама са плавокосом познаницом. На појединим сликама њих две су носиле садо-мазо одећу.

Наводно, већина спорних порно-снимака и слика настала је још пре неколико година, док је полицајка била на обуци у Сремској Каменици, након чега се запослила у МУП. Она је, према незваничним сазнањима, родом са југа Србије, а по завршетку обуке радила је у саобраћајној патроли на аутопуту.

Имала односе по хотелима

Када су снимци доспели у јавност, покренута је истрага, па је најпре ухапшена познаница поменуте полицајке, која је признала да се бави проституцијом и чак је и признала за кога ради.

Тако се открило и да је полицајка са својом познаницом ушла у свет проституције и она је ухапшена у петак на свом радном месту.

- Како је утврђено истрагом, осумњичена полицајка је клијенте примала углавном по елитним београдским хотелима. Против ње ће бити поднета прекршајна пријава, пошто није макро, већ се бави проституцијом. Осим тога, одговараће и за наоружавање угледа МУП и друга дела - казао је добро упућени извор медијима.

(Информер)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".