Однос Александре Николић и Звездана Славнића недељама уназад је под лупом јавности, а сада се тим поводом огласио и Мока Славнић.

Наиме, Мока Славнић је најпре открио да помно прати ријалити и учешће сина, а онда и прокоментарисао снајкине изјаве, као и понашање Уроша Ћертића који је недавно са Славнићем ушао у сукоб.

Фото: Јутјуб принтскрин/RAS televizija

 

 

- Наравно да пратим Задругу, морам. Оно што је Ана рекла за свадбу Звездана и Александре је била иронична. Она одлично зна ко је Звездан, као и ја, и сви смо поносни на њега. Њему није отац криминалац да би и он то био, осветлао је свој образ. Има свој пут и циљ и држи се њега - почео је Мока, који се потом осврнуо на Звезданов однос са Александром Николић о ком се толико говори:

- Заштитнички је настројен према женама исто као и његов отац. Александрина мајка је рекла: ''Све се види''. Па шта се види? Гледамо ли ми исти програм? Говоре о неким погледима, то су глупости, ту ништа не постоји.

Фото: АТА имагес

 

 

Како је Звездан ушао у сукоб са Урошем Ћертићем и то управо због тога што је рекао да постоје симпатије између њега и Александре, Мока не крије да га је Урош разочарао.

- Ћертић је све исконструисао, тамо само зло влада, а никад се није десило као сада да за некога имају само речи хвале као за Звездана. Он је себе дао на длану, своју животну причу и све. Урош се тако закачио и за Јелену Голубовић, само да би јој напакостио и био у центру збивања - прича Славнић и додаје:

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Кад будем ушао за Нову годину, Звездана ћу да пребијем због помињања 15 година робије, нема потребе за тим. А Ћертиц кад тако каже да поштује његовог оца и да га воли, е са њим ћу се ја обрчцунати, го*но ће му се заледити. Помиње Дорћол, станове, неки живот, па где је то шмекерско понашање? Издао је Звездана, да цени и поштује и њега и мене, не би тако закувао ствари, прећутао би, посебно јер зна да ту ништа не постоји, све је ово намерно урадио. Између Звездана и Александре се види да нема ништа - закључио је Мока Славнић.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".