Ненад Мацановић Бебица, дечко Миљане Кулић не престаје да шокира јавност и цимере у "Задрузи".

Недавно су се појавиле приче да има везе са сектом, док његов однос са породицом, не престаје да интригира све. Сада је за њега спремљен полиграф, који је тражила Миљана.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Неколико пута Кулићева је захтевала полиграф, како би се уверила у његове речи, намере и љубав, што је он прихватао без проблема, тврдећи да је све што је говорио икада, заправо истина.

Само неке од Бебициних тврдњи су да је финансијски стабилан, да редовно виђа децу из претходног брака, да никада није био у проблему са породицом док није упознао Миљану, да никада није био члан секте, да Кулићеву воли свим срцем, да нема задње намере и многе друге, а све то ће бити испитан на полиграфу који многи ишчекују.

Фото: Инстаграм принтскрин/miljana_kulic_official

 

Бебица је сада пристао да се подвргне полиграфском испитивању, те ће у понедељак све изаћи на видело и показаће своје право лице.

- Ја сам чула за секте, али не знам шта раде ти људи. Чула сам за секташе, али се нисам распитивала. Знам да је то нешто страшно. Све ми је чудно што се тиче његових односа, једва чекам тај полиграф - причала је Кулићева.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".