Зорана је у емисији "Пулс Србије" водитеља Ивана Гајића признала да је због кредита била приморана да уђе у ријалити "Фарма" и да о тој форми телевизијског забавног формата нема лепо мишљење:

- Да, ушла сам тамо због кредита, ја то нисам крила. То ми није била жеља уопште, немам о ријалитијима добро мишљење, али немам ништа против оних који ту нађу шансу да се испромовишу. Постоје људи који не знаш ни ко су, али су због ријалитија актуелни. Прво, ја нисам намћор, мислим да свако треба да води свој живот како најбоље уме и може, само да никог другог не угрожава. Ја сам јавно рекла због чега сам ушла у ријалити, али нисам успела да решим тај кредит, додуше, покушала сам - рекла је певачица па наставила:

Фото: В. Данилов

 

- Ја сам имала здравстеве проблеме који су ме, под наводницима, склонили са лица земље. То је био језив период. Када сам добила тај позив, само ми се то чинило као излаз, чак иако то није био мој избор. Мени је ријалити донео нешто друго, а то је да су и људи који не воле музику коју ја правим, могли да виде и моју другу страну, да имам свој став и мишљење и да нисам увек забавна и лепршава.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".