Лепа водитељка позната је по искрености и отвореним разговорима о мушко женским односима. Тако је овај пут проговорила о прељуби и о ожењеним мушкарцима: 

-Мушкарци не воле жене које много раде и не воле жене које су много заузете. Они воле да имају контролу над нама. Мени се десило да се дописујем са мушкарцима и да ми се никада не јаве. Неко не би веровао, али то је стварно тачно.- изјавила је водитељка и наставила: 

-Миломир Марић ми је једном рекао: 'Мацо, о чему они теби да причају када ти све знаш.' Потребан ми је мушкарац који је амбициозан, помало ирационалан, да има емоције... Да има ту неку лакоћу живљења која му неће зависити од лакоће кеша. Смејала сам се скоро са другарицом. Она је била на вечери са мушкарцем и све је било дивно и супер док је он није питао њу шта мисли о његовим капцима и да ли треба да их оперише.

Фото: АТА имагес

 

Потом је  навела неколико примера из приватног живота :

_Мислим да мушкарци у истом дану могу да имају односе и са женом и са љубавницом без проблема. Моја другарица је доживела најлуђу ситуацију. Водила је љубав са неким мушкарцем, после јој је тражио 100 евра на зајам. Романтично вече, све је било супер, секс до зоре, он зове сутра и тражи 100 евра на зајам. Па, чекај човече где си пошао? Те ствари се дешавају. Мени су рекли да ми фали вагинална интелигенција.

Сања је истакла да су ожењени мушкарци опаснији и склонији превари:

-Ожењени мушкарци су много агилнији када је реч о удварању другој жени која је слободна. Они су најагилнији и најодлучнији и одмах ће да пошаљу поруку. Одмах знају шта хоће и код њих нема уопште размишљања. Мушкарци који су у браку и желе да варају жену су најагилнији у томе да то ураде. Има мушкараца који су папучари код куће, а напољу воле да се "мачују са својом сексуалношћу"

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".