Мирослав Илић био је један од гостију у овонедељном издању емисије ''Амиџи шоу''.

Легендарни певач народне музике открио је детаље великог пријатељства са једним од најбољих фудбалера света, Христом Стоичковим, те је испричао једну анегдоту.

Фото: АТА имагес

 

- Један од најбољих у том тренутку, Христо Стоичков. Давно је било, неко захлађење је било између Југославије и Бугарске и тада сам један од првих који је отишао тамо... Један стари ортак ми је тада рекао, да један млади бугарски фудбалер има велику жељу да ме упозна и тако је кренуло то другарство. Цео живот сам волео фудбал, био сам део најстаријег сеоског фудбала, то може да се провери. Препознао сам, често сам ишао у Софију да погледам утакмицу само, искрено, одувек сам волео фудбал - говорио је Илић па додао:

Фото: Н. Параушић

 

- Једном приликом смо били заједно до касно у ноћ, терао сам га да спава јер има важну утакмицу сутра, али није желео. Рекао је да можемо да се кладимо да ће дати бар два гола на утакмици, а што је најинтересантније, тако је и било. Сутрадан је дао први гол и све гледа горе у мене, нико није схватио зашто све време баца поглед на исту страну - насмејао се Мирослав.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Мирослав Илић - ретроспектива каријере

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".