На дан утакмице су из Барселоне долазиле вести да су сви навијачи који су до карата дошли тако што су их купили уз српски пасош, као и они који су покушали да дођу до улазница на благајни, неће имати привилегију да гледају црно-беле. 

Организатори су тврдили да не могу да гарантују безбедност и због тога неће пуштати навијаче београдског клуба. Било је и оних сналажљивих који су успели да уђу на меч, али су у току истог удаљени из дворане. 

Партизан је изгубио од Барселоне са 79:68, а Жељко Обрадовић је подигао глас из Блаугране када је говорио о непријатности коју су навијачи Партизана доживели. 

- То је, заиста, једна непријатна вест. Чуо сам данас у току дана да људи који су долазили из целе Европе, чак су и ван Европе долазили да гледају утакмицу, а купили су карту пре неколико месеци, нису им дозволили да уђу у халу, а чуо сам да су они који су успели да уђу у халу, избачени док је трајао меч. Не знам да ли је то истина, али у сваком случају мислим да је то нешто чиме Евролига мора да се позабави - почео је Жељко.

Фото: МВ

 

 

Био је љут због начина на који су дочекани Партизанови најватренији навијачи. 

- Ја сам видео једног господина у нашем хотелу пред утакмицу који је рекао да не може да уђе, а дошао је из Копенхагена, били су неки момци који су дошли са Малте, неки људи су дошли из Немачке. Кажу да су карту купили пре неколико месеци и онда им се не дозвољава улазак у халу. Не знам који је разлог и мислим да Евролига треба да реагује да видимо због чега је дошло до те ситуације. У сваком случају знам да је велики број навијача желео да буде у хали, хвала им. Жао ми је свих који нису ушли, позивам их да дођу у Београд, у крајњој линији да буду наши гости, а они који су били унутра, хвала им што нас обожавају и што су целе године уз нас и надам се да ће наставити и даље да буду уз нас. 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".