Свађа и увреде међу певачицама настале су због различитог начина размишљања.

- Ово је свет где живи свакакв сој људи. Када је у болесном човеку демон, он сам реагује на некога ко му је антипод и онај у коме се налази демо буде узнемирен када наиђе на онога ко је светлост - каже Венди.

Сања је упитала да ли је онда Нада Обрић зла особа, са којом се Весна Вукелић Венди посвађала дала одговор:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vendi (@vesnavukelic)

 

- Саму себе једе својом злобом и једино што можемо је да се молимо за те људи, апелујем да се неки праведник моли за њу - каже Венди и додаје:

- Кад човек тако уфитиљи, што би рекле бабе, већ показује да нема моћ и снагу да се уздигне - каже Венди.

Сандра Решић је несрећна, сервилна и љигава изјавила је Венди.

- У питању је особа која је веома сервилна и љигава. Није била изабрана од стране Дејана иако се трудила да му кроз његову муку уђе у шеснаестерац и буде му девојка. И није успела. Не може лигав човек да буде коментатор - каже Венди, која је Сандру Решић описала као микроформат.

 

 

​- Давала сам јој ветар у леђа, због Нина, али трунке захвалности није било код ње, нити њене мајке. Исијавало је неко зло из њих. Ми штеточине морамо одмах да склонимо, али смо видели да таква једна штеточина лиже задњицу једном тамо који је био њен шеф или гуру. Шта год да јој каже, она је то полизала јер је знала да је то лествица ка успеху. Живот се учи и код тих малих штеточина које размишљају само у једној димензији, то је лукавство и она само путем њега покушава да успе - каже Венди за Гранд ТВ.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".