Нада Обрић, Весна Вукелић Венди, Сандра Решић и Милицу Дабовић гостовале су у једној емисији и том приликом су без длаке на језику износиле своје ставове због којих су поједине отпочеле жестоке ратове пред камерама.

Након Вендине детаљне анализе женског рода, која се очигледно Нади Обрић није свидела, певачица се видно бесна обратила водитељки.

Фото: Јутјуб принтскрин/Kurir

 

- Јеси ли ти нас звала на неку трибину или си нас звала у емисију?! Радо, живота ти, реци шта ти фали у једној реченици, извините, па да се разилазимо - рекла је Нада.

- Ја сам баш уживала да слушам Венди - добацила је Дабовићева.

- Госпођо Надо, свако слуша својим капацитетима! Нису сви способни да упију нешто што им се прича, зато живот пролази поред њих - истакла је Венди.

- Моји капацитети су равни нули! Молим саговорнице да ми се тако обраћају, је л' то јасно?! Моји капацитети нису за овакву врсту предзнанја - рекла је Обрићева.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Grand Magazin Tv Grand

 

- Госпођа Нада када види неког са наочарима који личи на интелектуалца добије рубеоле, а камоли да још поред ње седи неко ко је интелектуалан! Нормално је да се овако најежи и накостреши, па почне да бљује ватру - додала је Вукелићева.

- Реци, Радо, љубим те, шта ти фали - наставила је Нада.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Драгана Мирковић у родном дому у Касидолу деведесетих - зеленило, овце, Гагина девојачка соба

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".