Јелена и Бојан су били врло кратко у браку, а певичици је осле развода срце било сломљено. После неколико месеци Јелена је упловила у нову љубавну везу са Владаном Марићем. О њиховој вези сведочеле су насловне фотографије часописа Глориа.  

Марића су пре него што је упознао Јелену, повезивали са бројним девојкама из Београда. Пре него што је упознала Владу, Јелена је говорила да јој је живот личио на емотивну олупину. 

Певачица је испричала тада како је упознала изабраника: 

‒ Упознао нас је Дарко Костић, у Будви. Осим што је до бола леп и згодан, Влада ме је освојио сензибилношћу, финим манирима и заштитничким ставом. Али, није му било лако да ме добије. Лавовски се борио за моју наклоност.

Јелена је често наглашавала да су обоје лавови у хороскопу и да се због тога добро слажу: 

‒ Разумемо се готово на телепатском нивоу, па кад смо заједно, уживамо у свакој ситници. Волимо исте ствари и доживљавамо свет на идентичан начин. Пошто је наша веза још врло млада, најлуђи провод за нас је кад смо сами. Не кријемо се од јавности, али и не излазимо често јер највише уживамо удвоје.

И љубав се између њих врло брзо завршила, али се тада балканска дива осећала више него вољеном:

‒ Коначно сам вољена онолико колико мислим да заслужујем. Поред Владе се осећам обожавано и заштићено, а то дуго нисам искусила. Он је мелем за моје љубавне ране из прошлости. Падам на неговане и лепо васпитане мушкарце који пуцају од самопоуздања. Само човек сигуран у себе у стању је да ме задржи.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".