Реч је о два локала у Београду које је певачица гледала у коме ће се отворити посластичарнице:

- Шерифовићка мајци помаже да обнови бизнис, купује јој два локала у Београду за покретање посла с колачима - изјавио је извор близак Марији и Верици. 

Верица још увек не зна шта Марија има у плану да уради: 

- Марија је крила од мајке да је разгледала локале, планира на две локације да купи простор, а све ће је коштати око 200.000 евра, заједно са опремом која се купује за производњу. Иначе, Верица је прво због короне затворила радњу у Београду, односно, преселила је у Крагујевац, али је, како је недавно открила, и тај локал морала привремено да затвори због кризе која је завладала.

- Наравно да поскупљење утиче на све, али ја сам своју посластичарницу затворила. За време короне смо сви осетили кризу што се тиче тих малих предузећа, па је то, наравно, сачекало и мене. Једноставно се није више исплатило да се то држи. Нисам ја једина, шта је, ту је - изјавила је Верица која је због короне морала да затвори локал и додала:

- Можда на пролеће, не знам. Све зависи од ситуације. Вероватно бих опет отворила посластичарницу, у томе стварно уживам.

Мајка и ћерка се још увек нису оглашавале да потврде информацију:

Купци који су долазили у посластичарницу су фасцинирани талентом за посластичарство који поседује Верица: 

- Верица каже да воле да експериментишу са слаткишима, али ипак најлепше су им вечери уз кифлице са џемом од кајсије. Каже да је и Мара одлична као посластичар и да се нада да ће, као што је кренула с њом да пева, тако наставити и с посластичарницом. Чула сам да, када је Мара ту, ори се цела улица од песама које певају док спремају - испричала је једном приликом за медије једна од Шерифовићкиних муштерија.

(Курир,рс)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".