Reč je o dva lokala u Beogradu koje je pevačica gledala u kome će se otvoriti poslastičarnice:

- Šerifovićka majci pomaže da obnovi biznis, kupuje joj dva lokala u Beogradu za pokretanje posla s kolačima - izjavio je izvor blizak Mariji i Verici. 

Verica još uvek ne zna šta Marija ima u planu da uradi: 

- Marija je krila od majke da je razgledala lokale, planira na dve lokacije da kupi prostor, a sve će je koštati oko 200.000 evra, zajedno sa opremom koja se kupuje za proizvodnju. Inače, Verica je prvo zbog korone zatvorila radnju u Beogradu, odnosno, preselila je u Kragujevac, ali je, kako je nedavno otkrila, i taj lokal morala privremeno da zatvori zbog krize koja je zavladala.

- Naravno da poskupljenje utiče na sve, ali ja sam svoju poslastičarnicu zatvorila. Za vreme korone smo svi osetili krizu što se tiče tih malih preduzeća, pa je to, naravno, sačekalo i mene. Jednostavno se nije više isplatilo da se to drži. Nisam ja jedina, šta je, tu je - izjavila je Verica koja je zbog korone morala da zatvori lokal i dodala:

- Možda na proleće, ne znam. Sve zavisi od situacije. Verovatno bih opet otvorila poslastičarnicu, u tome stvarno uživam.

Majka i ćerka se još uvek nisu oglašavale da potvrde informaciju:

Kupci koji su dolazili u poslastičarnicu su fascinirani talentom za poslastičarstvo koji poseduje Verica: 

- Verica kaže da vole da eksperimentišu sa slatkišima, ali ipak najlepše su im večeri uz kiflice sa džemom od kajsije. Kaže da je i Mara odlična kao poslastičar i da se nada da će, kao što je krenula s njom da peva, tako nastaviti i s poslastičarnicom. Čula sam da, kada je Mara tu, ori se cela ulica od pesama koje pevaju dok spremaju - ispričala je jednom prilikom za medije jedna od Šerifovićkinih mušterija.

(Kurir,rs)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".