Недавно је по први пут признала да је проживљавала прави пакао и да је само желела да заштити ћерку Лену и пружи јој безбрижно детињство. 

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Blic

 

‒ Развели смо се јер је он један нерадник који се коцкао и прокоцкао сву моју уштеђевину. Развели смо се, јер се пропио. Развели смо се јер ме је понижавао и у тренуцима пијанства правио сцене, што могу да посведоче многи наши пријатељи - признала је Гоца недавно и у својој емисији "Ако проговорим" на К1 на тему болести зависности у којој је угостила Дејана Станковић који је био зависник о коцкању.

Станковић који сада води центар за одвикавање од коцкања тврди да код зависника не постоји потпуно излечење већ само чињеница да ли то раде или не. Гоца Тржан је тада одлучила да испричала пример из приватног живота.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Portal Informer

 

- Сећам се свог случаја и осећаја, била је то невиђена немоћ. Осећала сам се очајно, немоћно и безвредно. Нисам знала куда да пођем. Најчешће идемо на емотивну уцену, “ако не будеш престао да пијеш и да се коцкаш ми ћемо се развести”. Најчешће то не даје никаквог ефекта. На крају смо се развели хвала Богу. Не знам шта је исправан пут. Не можеш ти да одвучеш некога на силу и да му кажеш да мора да се лечи. Условила сам га.

Жао ми је што је изабрао тај пут јер мислим да то није његов пут, али то је његов избор. Прво сам изабрала да му помогнем. Када сам схватила да он не жели помоћ, не види да има проблем, отишла сам јер имам дете о којем морам да бринем. Ко је имао ту врсту проблема зна о чему причам. Оно што је најневероватније у целој причи везаној за зависности јесте да родитељи минимизирају проблем – открила је Гоца Тржан.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из албума Дејана Станковића

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".