- Расла сам без оца, мој отац није живео са нама, а док сам била мала била сам га жељна. Много сам осетљива на ту тему, сетим се када га дозива. Волела би да га некада узме Иван из вртића, да виде и друга деца да он има тату. Поручујем свима то и напољу, да када су деца у питању нема ината. Могу да кажем да сам одушевљена што се јуче оно десило, као да су свакодневно заједно. Емотивно ми је било када га је питао да му купи фарму и капију - рекла је Марија.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 

- У свађама, да би га повредила. Ако буде овако драго ми је, и драго ми је због тога што више не пије, јер алкохол узима под своје. Не знам да ли је паметно да се свакодневно друже, после када одемо тражиће га. Иван није човек балавац, он зна шта је дете, са нормалним човеком имамо ''посла''. Волела би да и Гоца помири ћерку са Иваном. Деца нису крива која се роде, ни прво ни друго. Треба и брат и сестра да се упознају, греота је да се не знају. Сад га гледам другачије, до јуче сам га видела као провокатора - рекла је Марија.

- Пуно ми је срце, нећу да причам. Пресрећна сам, хтела сам да кажем да су вероватно и моје ћерке срећне - казала је Марија.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".