Иван Маринковић, учесник "Задруге 6" у више наврата је током ријалитија рекао да ће по изласку урадити све да одузме његовог сина Жељка Кулићима, као и да ће он бити старатељ детету. Међутим, он није ни у добрим односима са ћерком Леном, коју је добио у браку са певачицом Гоцом Тржан. 

Фото: Сарић С.

 

 

Током Задруге, Иван је помињао и односе са својом ћерком Леном, коју је добио у браку са нашом певачицом Гоцом Тржан. 

Једном приликом Маринковић је и изнео детаље преписки са ћерком Леном, када је кроз сузе испричао да му је пребацила што је "направио дете" Миљани Кулић.

Фото: АТА имагес

 

 

- Значи, ја њу ниједном нисам питао конкретно, због чега је све то тако, дочекао сам моменат да ми она сама то каже, када ми је рекла, када смо имали, нећу рећи расправу, она је дете од 15 година, видео сам ту срџбу, да је љута. Али кажем ни у једном тренутку нисам хтео да је питам због чега, иако ме је интересовало. До тренутка када је у неком нашем дописивању, буквално рекла, сад већ жаргонски, они су клинци, она прича као тинејџерка нормално, па сад да је не цитирам , али, буквално ми је рекла: "Па не, најбоље да направиш дете Миљани Кулић". Е, тад ми је све постало јасно. - рекао је Иван једном прликом у Задрузи. 

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".