Да је као родитељ и човек без премца, баш као и у послу којим се бави, Поповић је доказао и тако што је Сузаниног сина из првог брака Данијела прихватио као свог.

‒ Волим га као да је мој најрођенији, жао ми је што му ја нисам прави отац ‒ више пута је поновио Саша Поповић, коме Данијел узвраћа љубављу и поштовањем.

Фото: Петар Милошевић

 

О првом супругу, за кога се удала са непуних 18 година и развела после седам месеци брака, Сузана нерадо говори.

‒ Данијел је одрастао уз Сашу. Отац је онај који брине о вама, без обзира на то да ли је биолошки или не. Све што зна о животу научио је од њега. Сале га је школовао и отхранио, и у свакој прилици истиче да је Данијел више него његов син ‒ изјавила је једном приликом певачица која је, како би се у потпуности посветила мужу и деци, свесно одлучила да каријеру стави у други план.

Фото: АТА имагес

 

Мање је познат податак да развод Сузане Јовановић није био лак, као и да је први муж на све начине покушавао да јој одузме сина.

- Ја сам била једна од најбољих другарица директора Центра за социјални рад у Смедераву, где се Сузана борила за старатељство над сином Данијелом. Њен бивши муж желео је да јој узме дете и социјални радници су рекли да је боље да га он чува пошто је Сузана певачица, али ја сам се заузела и много јој помогла. Када је Данијел додељен Сузани, друг ми је рекао да је то мојом заслугом – открила је недавно текстописац Љиљана Јевремовић.

(Hello)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".