Анчи је важила за праву лепотицу па су је једном приликом довели у везу са Паолом Малдинијем који је тада играо за чувени фудбалски клуб "Милан" и био  његова највећа звезда. 

- Тако бих волела да је то тачно, али није. Он је један од најлепших фудбалера. Забуна је настала јер сам у то време често била у Милану и ишла на утакмице. Мој тадашњи дечко је личио на Малдинија. Неки новинар ме је позвао и рекао да сам виђена на стадиону, да не пријављујем ко ми је дечко и тако је та прича отишла. А ја сам Паола видела на утакмицама и једном у дискотеци.

Љубав са Синишом Михајловићем није била суђена: 

- Са Синишом Михајловићем је било занимљиво и слатко, био је на мом рођендану, отварао је шампањац. То је кратко трајало. Нисмо имали много времена за нас. Те године сам освојила титулу мис и певала сам. Од седам дана шест сам радила. Он је живео у Ђенови. Имао је паузу у првенству, планирао је море, али сам ја имала уговорене наступе током читаве сезоне. Такође, нисам хтела да будем само девојка неког фудбалера. Видели смо се после тога можда једном, два пута на неким дешавањима.

Фото: Танјуг/АП

 

 

Веза са Владаном Лукићем била је права љубав: 

- Забављали смо се две године. Сведоци нашег упознавања су Кеба и Бане Обрадовић. Био је на паркингу и чекао мајстора. Ми смо наишли, упознали смо се и ја сам му рекла да су највероватније свећице. Севнуле су варнице, разменили смо бројеве телефона, после неколико дана смо се видели и ушли смо у један леп однос. Његови родитељи су ме прихватили као своје дете. Он је после отишао преко, али ја опет због своје каријере нисам хтела да идем. Веза је трајала још неко време, па смо се растали.

Фото: принтскрин јутјуб/ RakickoProductionHD

 

Она је открила и ко јој је сада запао за око: 

- Јесам. Сад сам фасцинирана Златаном Ибрахимовићем. Е сад, што он воли старије госпође од себе, и то још плаве, не знам шта бих рекла. Иде ми у прилог. Кад бисмо се срели, сигурно би севнуле варнице, а и севнуће.

Фото: Профимедиа

 

(Курир.рс)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".