Bivša supruga Ana Sević pokrenula je tužbu pre tri godine zbog neplaćanja alimentacija, a dug koji je pevač tada morao da joj vrati iznosio je oko milion dinara, odnosno 11.000 evra. Lazić je do marta 2020. godine isplatio deo obaveza. 

Međutim dogodilo se da je Ana biila prinuđena da da protiv Darka podnese i krivičnu prijavu, jer joj je dugovao 19 alimentacija, 950.000 hiljada dinara. 

Pevačica je skoro otkrila da joj je bivši muž isplatio dva miliona dinara: 

- Sud je doneo odluku u moju korist i Darko sada uredno plaća sve alimentacije. Isplatio je sva zaostala dugovanja i što se tih stvari tiče, više nemamo problema - rekla je Ana, kojoj bivši suprug sada svakog meseca uplaćuje 50.000 dinara.

- Sud je doneo odluku u moju korist i Darko sada uredno plaća sve alimentacije. Isplatio je sva zaostala dugovanja i što se tih stvari tiče, više nemamo problema - rekla je Ana, kojoj bivši suprug sada svakog meseca uplaćuje 50.000 dinara.

Bez obzira na odnos koji ima sa Darkom, Ana nikad nije branila ćerci da viđa oca koji planira da stane na ludi kamen sa novom devojkom Katarinom: 

- Darku želim svi sreću u životu, a ako se dogodi da se ponovo oženi, naravno da ću dozvoliti našoj ćerki da mu ode na svadbu - izjavila je ona i dodala da se na pomoć oko dece oslanja na bake, a ne na dadilje. 

- Kada imam obaveze, pomažu mi bake. Hvala bogu što moja deca imaju žive i zdrave bake i što mogu da mi pomognu. Iako sada imam troje dece, nikada nisam imala dadilje - rekla je Ana, i osvrnula se na poslovne planove. 

- Imam u planu da snimim pesmu, ali treba mi još malo vremena. Po zakonu imam pravo na dve godine odsustva jer sam rodila troje deca, mada nikada se ne zna, možda rodim i četvrto - rekla je Sevićeva.

Bez obzira na to što ima njihovu pomoć, još uvek nije spremna da se odvoji od njih na duže vreme: 

- Daniel i ja smo planirali da otputujemo u Katar i da odatle pratimo Svetsko prvenstvo u fudbalu, ali smo odustali. Čak smo kupili i karte, ali sam shvatila da neću dugo moći da izdržim da budem razdvojena od dece. Svakako ćemo gledati i navijati kod kuće. Inače, volim da idem na utakmice i primetila sam da se ljudi šokiraju kada me čuju kada opsujem. To je način da izbacim negativnost iz sebe, a da me niko ne gleda popreko. Obožavam fudbal, opušta me iako se nekada nerviram dok ga gledam - rekla je Ana na kraju.

(Alo)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".