Глумац Александар Дунић, који је својевремено важио за једног од најпожељнијих на јавној сцени због својих улога у серијама “Срећни људи” и “Породично благо” годинама је у складном браку с Драганом Литричин Дунић, новинарком и универзитетском професорком, иначе доктором књижевних наука.

 

Фото: В. Данилов

 

 

Како је пар једном приликом открио, он је био верни гледалац Драганине емисије из области културе "Личности и светови" и било је јасно да су им интересовања слична, а љубав је наводно планула на први поглед.

Фото: Јутјуб принтскрин/Univerzitet Educons Tutin

 

 

- При том, светови драмске уметности и књижевности су компатибилни, тако да нисмо два света - истакла је својевремено Драгана за Сторy.

Како је она пре неколико година објаснила, син Душан центар је њиховог света.

Фото: Јутјуб принтскрин/Ангел08 Ангел08

 

 

- Трудимо се да га васпитамо тако да постане добар човек. Учимо га племенитости, хуманости, храбрости, али и да живи по овим већ помало заборављеним врлинама у данашње време. Не верујем у лажне вредности новог доба, као ни у брз, лак и незаслужен успех. Верујем само у највише људске вредности које ће, ипак, победити у сваком времену. Истина је увек јача од лажи, доброта од зла, светлост од таме, љубав од мржње, правда од неправде, а време као најбољи судија показаће да је бољи свет могућ једино ако постанемо бољи људи. А то значи и да, упркос тренутној суморној стварности, васпитавамо децу да верују у идеале - истакла је она.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".