Меркур најједноставније речено објашњава како мислимо, објашњава наш ток мисли. Представља и нашу реакцију, у ширем смислу осликава комшије, рођаке.

Меркур 17. новембра улази у Стрелца где баш и није у свом пуном сјају јер мисли знају да лутају, више се даје акценат на општем, а не примарном опису.

Фото: Профимедиа

 

 

Уноси оптимизам, поготово после дубоке и мистичне Шкорпије. Овај Мекур види ствари са позитивне стране, весељак је и понекаг суштину замени формом. У току свог транзита кроз знак Стрелца, који траје до 6. децембра, правиће занимљиве аспекте. 29 новембра прави секстил са Сатурном, али и квадрат са Јупитером 6. децембра.

Тада можемо да очекујемо ширење правих позитивних информација. Како на приватном, тако и на глобалном нивоу. Бићемо потпуно окренути према заједничким идејама и циљевима.

Стрелац је оптимизам и воли свет, воли различитости, воли друге људе, друге вере. Поштује комшију, 2 децембра прави квадрат према Нептуну. Ту долази до мешања коцкица. Колико год био позитиван овај Меркур у разиграном Стрелцу у комбинацији са Нептуном даје лаже, преваре и обмане.

 

Фото: Профимедиа

 

 

Даје опијате, скитнице и манипулаторе, али све са белим рукавицама. Добро проверавајте сваку информацију која тада долази до вас! На нивоу појединца може вас довести у незгодну ситуацију да добијете погрешну медицинску дијагнозу, да будете опљачкани, да сведочите великој лажи. Да попијете сасвим случајно погрешан лек и баш тада вас на хитан пријем прими доктор са “лажном” дипломом.

Такође је јако битно да будемо свесни сваког делића секунде јер се може десити да кренете на зелено, али пијани вожач је ту. Бићемо омамљени мислима, сањарићемо и нећемо бити присутни у комуникацији, па ће наше речи бити погрешно протумачене на послу и ето сукоба са колегама.

(Магазин Новости)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".