Ован

Људи рођени у знаку Овна често умеју да буду упорни, наметљиви и напорни. Они нису криви што су такви, то је једноставно део њихове природе. По сваку цену желе да наметну своје мишљење, а често су убеђени да они све најбоље знају. Осим тога, за Овнове се често може чути да су велика злопамтила и да вам неће лако опростити ако им се замерите или им нешто приговорите.

Рак

И овај знак се нашао међу шест "величанствених", не само због своје наметљивости, већ и због превртљивости и немара. Људи од припадника овог знака очекују да су љубазни, фини и топли. Али, кад их једном упознају, схвате да то није тако већ их је само заварала мирна спољашњост. Такође, нису баш поуздани када су поверљиве ствари у питању, па водите рачуна о томе шта им говорите.

Фото: Профимедиа

 

 

Лав

Људи рођени у знаку Лава имају врло јак карактер, воле акцију и мисле да су увек у праву. Кад им нешто није по вољи склони су свађама и наметању свог мишљења. Такође, они могу бити помало ограничени у размишљању, па своје "теоријама" могу "удавити" другу страну.

Вага

Припадници овог знака често својим шармом и углађеношћу прикривају своју "праву" страну. Ипак, кад их мало боље упознате брзо схватите да су далеко од особе коју је добро имати поред себе. Ваге знају да буду веома себичне и ствари раде само како би остварили неку корист. Често лажу како би се извукли непријатне ситуације у коју су се саме "увалиле". Ваге су склоне избегавању одговорности. Уколико не желите да упаднете у неприлике будите опрезни са припадницима овог хороскопског знака.

Фото: Профимедиа

 

 

Водолија

Водолије много воле да причају. Њихови монолози могу да трају сатима, док саговорник чека да каже бар једну реч. Често су неодговорни, обећају нешто, али како време пролази и обећање бледи, па чак и нестане. Кад им се неко не свиђа, у стању су да га игноришу до бесвести. Ипак, ако им западнете за око потрудиче се да вас освоје, али и то некада зна да буде површно.

Рибе

Људи рођени у знаку Рибе често се играју туђим емоцијама. С њима никад нисте сигурни на чему сте. Не раде то с предумишљајем или из злобе, већ "само терају воду на своју воденицу". Чак иако се деси да према њима развијете нека осећања, не предајте се у потпуност, јер ћете веома брзо почети да сумњате у њихову искреност.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".