Јасна Миленковић Јами је ових дана гостовала у бројним телевизијским емисијама, а поред ње је била и ћерка Леа. Пажњу свих је привукла њена невероватна сличност са мајком.

 

 

Прича како Леа ради и пластичне операције да би личила на Јами разбеснела је певачицу. Она тврди да је тачно зна ко стоји иза тога, као и да су Инстаграм профил њене ћерке насилно "отворили" да би се домогли слика. Сада је још једна слика узбуркала јавност, а на њој је Јами са познатим спортистом...

Реч је о Вањи Грбићу, славном одбојкашу који је направио светску каријеру, а познат је као породичан човек. Он је у браку са бившом каратисткињом Саром, с којом има четворо деце.

 

 

Слика Јами и Вање датира из 1996. године, а красила је насловну страну магазина ТВ ревија. На њој је пар у провокативној пози, па није ни чудо што су се разбуктале приче о евентуалној љубави згодног пара.

Према једној верзији, романса је била могућа у време док је Вања играо у Италији, а ова слика није једина на којој су загрљени. Друге су у приватним архивама.

У сваком случају, путеви им се нису наставили упоредо, већ је и Јами нашла своју срећу у браку са београдским фризером Предрагом Пеђом Ранковићем.

 

 

Док је Вања и данас, како каже, заљубљен у своју жену Сару, Јами и Пеђа су се растали недуго након Леиног рођења. Певачица каже да, ипак, целог живота воли једног мушкарца, али не жели да каже ко је у питању.

- Многи су лудели за мном. Некако је моја енергија привлачила људе, али и то што сам добро радила свој посао. Умела сам да направим атмосферу за памћење, то се ценило највише и зато сам била у друштву многих утицајних људи - испричала је за "Републику" Јами.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".