Софија је дошла на концерт Пеђе Јовановића да подржи оца који је певао као гост.

Шашић није крио срећу што му је у публици ћерка, па се све време окретао према њој и певао, док је она све снимала. Да су се заиста помирили, сведочи то што су заједно уживали у остатку вечери.

Фото: АТА имагес

 

-Жељко и Софија су оставили све несугласице иза себе. Имали су разговор пре месец дана и тада су се помирили. Софија је сада зрела девојка и нешто што раније није могла да разуме, сада јој је јасније. Жељко је био пажљив у том разговору, али ниједне секунде није крио срећу што коначно седи са својом ћерком. Много година није имао прилику ни да разговара са њом, ни да је загрли. Све се сада променило. Чују се сваки дан, а он је потпуно други човек од када се помирио са ћерком. Софија му је сама рекла да жели да дође на концерт и да подржи свог оца који је био гост. Схватио је да је Софија одрасла и да његова бивша жена Соња више не може да управља са њом- открива извор Стара.

Фото: АТА имагес

 

Пре пет месеци, Жељко је открио да нема добар однос са ћерком: 

-Да се Соња и ја нисмо развели, Софија сигурно не би била толико медијски присутна. Ја сам био строго за то да се раздвоје приватно и пословно. Ћерка се сада бави послом који је везан за медије, ако јој то прија, онда нека јој је срећан пут. Сувише је она своја да би мене питала за савет. Нисам ја та адреса, има она кога ће да пита. Када је бирала чиме ће да се бави, ја нисам био присутан у њеном животу, али не својом кривицом- изјавио је Жељко тада.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".