Тренутно Милена се нашла у сукобу са наследницима њеног супруга због стана који треба да припадне њиховом сину Богдану. Према њеним речима, они желу да одузму брату оно што му законски припада: 

- Средњем сину Оливер је преписао свој стан кад се оженио, а другој двојици пребацио је новац за некретнине на рачун. То значи да су они стамбено обезбеђени и сада је упитан стан у Београду, који је по Оливеровој жељи требало да припадне Богдану. Они желе део тог стана! Поред свега што имају, а од чега Богдан није имао ни динара свих ових година, ту мислим на закуп локала за који узимају више од 2.000 евра месечно и осталих ствари које су после Оливерове смрти присвојили, да не кажем отели од мене и Богдана! Они желе да буквално Богдан остане без крова над главом, без онога што је отац њему оставио! То знају многи други људи који о томе могу да говоре. Ја ћу се борити свим расположивим средствима да до тога не дође - изјавила је Милена Поповић и додала да су прекинули сваки контакт са братом из непознатих разлога:

- После Оливеровог страдања и моје одлуке да пређем у Београд прекинут је сваки контакт, не само са мном, јер ја заиста нисам важна, него са Богданом. Већ скоро пет година он није видео ни чуо своју браћу, нити стрица, тетку... Он је одрастао, зрео дечак и њему нико не може да забрани да са својом породицом комуницира, нити бих му то ја икад бранила. Чак сам у неколико наврата и ја покушала да утичем на то и да успоставим комуникацију међу њима, међутим, завршавало се на томе да Богдан позове, пошаље поруку и на томе остане. То је најстрашније у читавој причи и најболније за Богдана. Не постоји оправдање за такво понашање, једноставно не постоји. Ја нисам важна, али ће доћи дан када ће бити потребно Богдана да погледају у очи - закључила је удовица Оливера Ивановића, а шира јавност није могла да се не запита какви су то људи и како изгледају браћа малог Богдана којима је наводно циљ да га оставе на улици. Синови Оливера Ивановића одрасли су људи а ево како изгледају.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".