Нада Обрић протекле суботе гостовала је у емисији код Сање Маринковић, а из студија је изашла бесна јер ју је водитељка спојила са Весном Вукелић Венди, али и са Милицом Дабовић, које су је речима и делима шокирале.

- Никада у животу нисам питала ко ће да буду гости поред мене, сада као да сам осећала, први пут сам питала и нису ми рекли да долази Венди. Размишљала сам када сам је угледала да ли уопште да уђем у емисију, али пошто ми је Сања драга - испоштовала сам је. Међутим, јако сам љута на њу јер ме је ставила са Венди у емисију, то је једина особа на овој планети са којом не желим да седим - почела је Нада и додала да је одлучила да о овоме расправи са Маринковићевом.

Фото: Јутјуб принтскрин/Магазин Ин

 

- Рекла сам Сањи да морамо да разговарамо и да ми објасни зашто је звала Венди и мене. Одакле идеја да ме споји са њом и шта ће она Сањи у емисији мени није јасно. Када је Венди кренула са својим идиотизмима, ја нисам могла да се суздржим. Научила је пар израза из вујаклије и врти их укруг, а не каже у принципу ништа. Сања није свесна, могла сам стварно да направим скандал у емисији. Биле су ту и Рада и Сандра, и ова Милица, ја нисам знала да је она снимала неки по*нић, за мене је то страшно - шокирана је Обрићева која није крила разочарење Сањиним потезом:

- После свих признања која ја имам и статус истакнутог уметника, позвала ме у емисију са таквим профилом људи у овим годинама, јако сам љута и мораће да ми објасни што ме је довела у ову непријатну ситуацију - казала је Нада Обрић.

Фото: Јутјуб принтскрин/Магазин Ин

 

Вендино понашање у емисији према Нади било је заиста лоше, а у једном тренутку ју је и увредила:

- Ајде, бре, Надо толико си застарела и демоде си! Ћути! - поткачила је Вукелићка познату певачицу Наду Обрић.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Станиша Стошић, легенда јужњачког мелоса - ретроспектива каријере

(Стар)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".