- С обзиром на то да се "прети"неким снимком, ја апелујем да се пусти у етар, па да се макар истина зна. Ја не знам шта се тачно ради када те дечко вређа најгоре могуће (тако месецима), па кад одговориш увредом и онда те пљуне (буквално) по сред лица? А онда вероватно треба да се ћути на то, судећи по коментарима. Ја нећу да причам о порукама, гласовним и сликом расцепљене усне у телефону, али ако треба није проблем - написала је Риалда на свом Инстаграм профилу, па потом дала и доказе.

Фото: Инстаграм принтскрин/qуеенриалда

 

- Дођи, у 3 крећем, дођи, не лупетај глупости - стоји у Кенановој поруци, Риалда одговора:

- Нећу никоме рећи за ово јер је ово моја срамота, тако да не бринеш. Сама хоћу да заборавим да сам те икад видела у животу, то је то. Јави се кад изађеш из стана - писала је Риалда, а Кенан је настављао:

- Дођи само претерао сам, у љутњи сам причао баш глупости. Ја да мислим тако што бих долазио сада овде, зашто бих било шта покушавао. Волим те, козо, желим да те загрлим, извиним, дођи ми. Претерала си и ти са вређањем и тако смо закували - одговарао је Кенан након чега је наставио:

- Дођи горе, молим те дођи - након овога уследили су и позиви, па га је она блокирала.

Фото: Инстаграм принтскрин/qуеенриалда

 

Подсетимо, након што је Риалда потврдила да је дошло до сукоба, Тахировић се огласио за босанске медије и изнео тврдње како је певачицу закачио у самоодбрани.  Он тврди да је ово све певачицин ПР тим планира за нове пројекте, бренд и песму коју треба да избаци у наредном период.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".