Манекен је открио да се само бранио од бивше задругарке, и да је у том моменту 'закачио' јер је возио.

Фото: Птинтскрин/Јутјуб/Задруга Оффициал

 

- Посвађали смо се, дошло је до тога, ударила ме у десну слепоочницу. Ја знам да је јесам закачио, али нисам хтео да је ударим. Све се догодило док сам возио, подигао сам руку да се одбраним од наредног ударца и у томе сам је закачио - рекао је Кенан.

Тахировић истиче да Риалда за своје тврдње нема никакав доказ.

- Ја сам знао чему та наша свађа води. Имам аудио снимак, где се чује ко је кога ударио и шта је ко коме говорио. Она је мене ударила и поставио сам руку да ме не удара даље. Она има ПР екипу која тако ради. Блам ми је да причам о томе, јер сам ја био с њом. Знао сам чему ово води, сад јој песма излази, и њен нови бренд, тако да њој треба хајп. Ако дође до краја објавићу овај разговор, где се све добро чује. Глупо ми је што је оваква свађа изашла у јавност, смешно ми је да говори да је неко чуо с неког спрата. Има полиграф, који може да открије ко је кога ударио и како је све било - тврди Тахировић.

Подсетимо, Риалда је данас изнела овкве детаље:

- Истина је да се десио инцидент. И све што ћу рећи на ову причу, као и на све везано за њега је да је тај човек мртав за мене, па ћу на овај начин и замолити овако јавно да ме сви поштеде било какве приче о њему, као и питања на која не желим више да дајем одговоре. Жао ми је што се за ово сазнало преко медија, иако нисам неко ко подржава да се на овакве ствари ћути. Ја јесам јака, храбра и карактерна жена, и моја порука ће увек бити јасна да све жене треба и морају да се супротставе и склоне се од било каквог вида физичког и психичког насиља, али ја просто немам више снаге да било шта објашњавам и да настављам агонију која траје све време од нашег изласка, зато сам и изабрала ћутање. Желим да наставим свој живот даље уздигнуте главе, и да покушам да нађем мир у наредном периоду - рекла је Риалда за Пинк.рс

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".