Како тврди извор, њих двоје су били у аутомобилу који је био паркиран испред једне зграде, а по њиховој гестикулацији јасно се видело да воде жустру расправу. У једном тренутку, Тахировић је наводно ударио Риалду, након чега је настала права драма.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rialda (@queenrialda)

 

- Видео сам да је уплакана и, искрен да будем, тек онда сам приметио да поред ње у колима седи онај дечко из Сарајева са којим је била у вези док су боравили у ријалитију - каже извор који се затекао на лицу места и додаје:

- Чуо сам њу како виче на њега, као да се правдала, а онда је и он повисио тон. У том тренутку сам угледао како његова рука иде у правцу њеног тела и јасно сам приметио да је дошло до физичког контакта. Девојка је само занемела, а после десет секунди он је изашао из аутомобила.

 

 

С друге стране, извор близак манекену из Сарајева открио је да је он након раскида са певачицом желео да поново буде с њом, да је она била спремна да пружи руку помирења, али због свега што се десило, међу њима је дефинитивно крај.

- Кенан је дошао у Београд да би се видео с Риалдом и да изгладе односе. Колико знам, био је у Србији неколико дана јер је желео да пружи још једну шансу њиховој вези - рекао је извор близак манекену.

(pink.rs)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".