Јарац

Јарчеви су веома тврдоглави па је на њих тешко утицати. Када су лоше воље, нико их не може орасположити колико год се трудио. Песимистични су и обично се брину око сваке ситнице. Замишљају најцрње сценарије у свакој, па и безазленој ситуацији. Будући да своју негативу преносе на околину, људи их избегавају када су лоше воље, што је прилично често.

Девица

Девице све претерано анализирају и посвећују превише пажње ситницама. Ови људи су перфекционисти па полуде када се све не одвија по плану. Тада постају зловољни и напети, плачу и жале се на сваку ситницу која је пошла по злу. Када су мрзовољне, Девице постану прилично злобне па од њих тада можете да очекивати отровне коментаре и ударце испод појаса.

Фото: Профимедиа

 

Рибе

Ови су људи нежни и осетљиви. Лако их је повредити, након чега почну да се дуре. Због своје претеране осетљивости лоше реагују чак и на безазлене догађаје и ситуације, али никада не могу да сакрију осећања. Када им нешто није по вољи, биће мрзовољни и то ће свима бити прилично јасно.

Шкорпија

Овај емоционални знак све схвата лично па се узнемири око сваке глупости. Будући да не знају да изразе бес на конструктиван начин, постају намргођени и мрзе цели свет. Такво их расположење држи све док их држи и љутња, што може потрајати сатима, данима, па чак и недељама. Њихов велик проблем је што имају слоновско памћење и тешко се ослобађају негативних емоција.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".