Сатурн, који је други назив за карму и најважније животне лекције, промениће свој знак у марту следеће године и самим тим најавити долазак нове ере Риба која ће у нама пробудити посебна осећања.

Сада је Сатурн у Водолији који драстично мења међуљудске односе, баца ново светло на идеју пријатељства али и институцију брака. Све оно што смо сматрали дубинском повезаношћу много се променило у последње две године, па увиђамо да је индивидуална слобода оно што има највећу цену.

Фото: Профимедиа

 

Три године Сатурновог утицаја

Сатурнов циклус од три године који почиње од марта 2023. године указује да ће знак Риба доживети комплетну трансформацију. Рибе су знак који ће доживети највеће промене од марта 2023. године.

Највећи животни тест

Сатурн из Риба ће бити повољан за Ракове и Шкоприје. Са друге стране знакови као што су Стрелчеви, Рибе, Девице и Близанци биће на највећем животном тесту у последњих неколико година.

Фото: Профимедиа

 

Дакле, драге Рибе припремите се са Сатурнове промене које ће донети крај једног и почетак новог циклуса. То су велике промне на професионалном и личном плану.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".