Он је отворио душу причајући о свом приватном животу и пријатељству које је недавно изградио са Игором Којићем и његовом породицом. Прича о сину, али и пријатељству са породицом Којић је изазвала његове најдубље емоције, да је Поповић у једном тренутку и заплакао.

- Виђамо се код Кебе у породичној кући. Оља је одлична домаћица, Александар воли да проводи време у тој кући. Јавно се захваљујем и деди и Ољи и Игору, што су помогли. Сузе су због тога, што су преузели моју улогу. Мени је жао што ја нисам био тај, али су они били ту. Овако се осећају други очеви којима је онемогућено да буду са својом децом. Жао ми је што је то тако - рекао је Поповић за заплакао.

Фото: Љубиша Трифуновић/АТА Имагес

 

Емоције су га преплавиле, а сузе више није могао да контролише. Водитељка емисије Сценирање је замолила режију да се пусти прилог у ком су саговорници Миланови суграђани који имају само речи хвале за њега, истичући да је он велики хуманиста, због чега је Поповић поново заплакао, а онда се присетио и свог детињства.

- Драго ми је да сам се родио у Вршцу. Ја сам одрастао уз свог тату на малој фарми. Били смо сиромашни. Склапали смо крај са крајем - испричао је Милан са кнедлом у грлу, док су му се сузе сливале низ лице.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".