Познато је да Сањин некадашњи изабраник не воли да се експонира у јавности. 

Без обзира на то што је своју каријеру изградио на телевизији, радећи посао продуцента и монтажера, о Александру Ухрину се врло мало зна. Водитељка емисије "Магазин Ин" са њим је провела десет година у браку у ком су добили сина Страхињу. 

Ухрин је вешто избегавао појављивања на друштвеним догађајима, није учествовао у давању породичних интервјуа, а није се огласио ни када је до јавности стигла информација о разводу.  

- И поред тога што смо се развели, Александар и ја смо најбољи пријатељи и родитељи свог детета. Комуницирамо и виђамо се на дневном нивоу и када је реч о нашем сину Страхињи, све је како што је некада било - поручила је Сања у заједничко име. 

Сањиног бившег сапутника смо највероватније видели први и последњи пут са Сањом на фотографијама са венчања, које су организовали у лимузини на путу до аеродрома, одакле су отпутовали на медени месец у Париз.

Александар после развода се доста променио.

Смршао је и оседео је иако је Сања увек говорила да води здрав живот, на ретким фотографијама које се могу наћи на друштвеним мрежама неизбежна је цигарета у устима. 

(Хело)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".