Poznato je da Sanjin nekadašnji izabranik ne voli da se eksponira u javnosti. 

Bez obzira na to što je svoju karijeru izgradio na televiziji, radeći posao producenta i montažera, o Aleksandru Uhrinu se vrlo malo zna. Voditeljka emisije "Magazin In" sa njim je provela deset godina u braku u kom su dobili sina Strahinju. 

Uhrin je vešto izbegavao pojavljivanja na društvenim događajima, nije učestvovao u davanju porodičnih intervjua, a nije se oglasio ni kada je do javnosti stigla informacija o razvodu.  

- I pored toga što smo se razveli, Aleksandar i ja smo najbolji prijatelji i roditelji svog deteta. Komuniciramo i viđamo se na dnevnom nivou i kada je reč o našem sinu Strahinji, sve je kako što je nekada bilo - poručila je Sanja u zajedničko ime. 

Sanjinog bivšeg saputnika smo najverovatnije videli prvi i poslednji put sa Sanjom na fotografijama sa venčanja, koje su organizovali u limuzini na putu do aerodroma, odakle su otputovali na medeni mesec u Pariz.

Aleksandar posle razvoda se dosta promenio.

Smršao je i osedeo je iako je Sanja uvek govorila da vodi zdrav život, na retkim fotografijama koje se mogu naći na društvenim mrežama neizbežna je cigareta u ustima. 

(Helo)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".