Познато да Неда Украден има некретнину на приморју, а сада је певачица открила да јој то место евоцира успомене на бившег супруга, којег је јако волела.

Неда поседује вилу у месту Лепетани, које се налази у једном од најлепших делова Боке которске, а како каже, то место је њен рај на земљи.

Фото: АТА имагес

 

- Осећам се дивно у Боко которском заливу, то место доживљавам као неку своју оазу. Тамо сам више од 40 година, иначе сам је заволела захваљући мом бившем супругу, Јеленином тати, који је пореклом Бокељ. Док смо се забаваљали, долазимо смо заједно, била сам очарана. Мени је то било као да долазим у Сен Тропе! Једно мало рустикално место изван свега. Имам пријатеље тамо, како не, комшије, па тамо ми је и бивша заова, сестра од мог бившег супруга, сада већ покојног. Са целом његовом породицом сам у одличним односима - каже Неда, па наставља

- Уживам да будем обична жена! Обожавам да кувам, и то добро радим, поготову када су рибљи специјалитети у питању, а доле је идеалан амбијент за то, и право време да ја свима њима спремам мале кулинарске гозбе. Дани су ми увек испуњени, кућа је пуна послова, мора да се ради нешто, али кратко речено - врло активан одмор. Нема чварења десет сати на сунцу, али да уживам у мору, то свакако - истиче певачица.

Фото: АТА имагес

 

Неда се осврнула и на свој физички изглед, те открила која је њена тајна да после и толико година изгледа беспрекорно.

- Што би рекла Јосипа Лисац: "Више сам креме на себе ставила, него на крух (хлеб)". Шалу на страну, негујем се заиста. Чисто, уредно лице, фантастичне креме, серуми, вежбе, храна... Ако ми верујете, данас сам цео дан на потажу од броколија са мало уља од бундеве. Ја волим семенке бундеве, па и то уље, цео дан то једем. Зашто да не? То ми је рецимо једном седмично неки детокс, и могу да вам кажем да ми је то дивно, а поред тога волим да једем и морске специјалитете и што више природних зачина, нана, рузмарин, ловор, босиљак - открива Неда, па додаје да су јој и унуци доста помогли у подмлађивању.

Фото: АТА имагес

 

- Унуке су ми толико слатке, толико другачије, сада су постале и мале жене, мале девојке, слатки мали људи... Дуле, унук, са осам година, који тако пажљиво прати моју каријеру, он сваки мој покрет, сваку моју песму... Његови коментари су ми били предивни, пресмешни, и увек се зачудим колико мало дете има неке здраве мисли. Они су ми заиста моја највећа душевна храна - закључује Неда Украден у емисији "Звезде Гранда - Специјал".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из албума Весне Галиот Гале

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".