Saturn, koji je drugi naziv za karmu i najvažnije životne lekcije, promeniće svoj znak u martu sledeće godine i samim tim najaviti dolazak nove ere Riba koja će u nama probuditi posebna osećanja.

Sada je Saturn u Vodoliji koji drastično menja međuljudske odnose, baca novo svetlo na ideju prijateljstva ali i instituciju braka. Sve ono što smo smatrali dubinskom povezanošću mnogo se promenilo u poslednje dve godine, pa uviđamo da je individualna sloboda ono što ima najveću cenu.

Foto: Profimedia

 

Tri godine Saturnovog uticaja

Saturnov ciklus od tri godine koji počinje od marta 2023. godine ukazuje da će znak Riba doživeti kompletnu transformaciju. Ribe su znak koji će doživeti najveće promene od marta 2023. godine.

Najveći životni test

Saturn iz Riba će biti povoljan za Rakove i Škoprije. Sa druge strane znakovi kao što su Strelčevi, Ribe, Device i Blizanci biće na najvećem životnom testu u poslednjih nekoliko godina.

Foto: Profimedia

 

Dakle, drage Ribe pripremite se sa Saturnove promene koje će doneti kraj jednog i početak novog ciklusa. To su velike promne na profesionalnom i ličnom planu.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

(Informer)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".