Без обзира да ли на хороскоп гледате као на забаву или нешто озбиљније, могло би вас занимати што ваш хороскопски знак каже о вашим возачким (не)способностима. Можда ћете се заиста  само добро насмејати и забавати, а можда ћете и препознати себе или неку блиску  особу из породице.

Фото: Пиксабеј

 

 

ОВАН

Воле да буду први у свему, па и у вожњи. Возе брзо и нестрпљиво, па ако видите неког да се престројава жустро из траке у траку, може се догодити да га звезде на то наводе. Ипак, када они возе, нема разлога за бригу јер имају одличне рефлексе и ништа им не промиче.

БИК

Бикови су познати хедонисти, па за њих вожња није ништа друго до чисто уживање. Увек бирају удобне аутомобиле у којима има довољно места да понесу све што има је потребно, а посебно за неке гастро ђаконије ако има током вожње падне шећер, или за све оно што су купили у великој набавци у супермаркету. Пажљиви су и опрезни возачи.

БЛИЗАНАЦ

За њих је вожња природно стање. Понашају се као да су рођени за воланом и није им проблем да паркирају ни џипа у граду. Једна ствар им је од пресудног значаја у колима, а то је да има добру музику. Све остало није толико важно.

РАК

Емотивни и у вожњи, лако плану и још брже их избаци из такта сваки бахати возач. Практични су и штедљиви возачи, па такве аутмобиле и бирају. Најбитнија им је сигурност током вожње.

ЛАВ

Као и све остало што раде и возе са стилом. Како се одлично сналазе у простору њима навигација није потребна. Ипак, ауто који возе мора да буде луксузан, јер ништа друго се не уклапа у њихов стил.

ДЕВИЦА

Педанта и прецизна у свему Девица је таква и у вожњи. Многи инструктори вожње су рођени у овом знаку. Воле да придикују другима, али изненађење је да воле брзу вожњу.

ВАГА

За њих је вожња истинско мучење, па кад год могу, уместо маневара за воланом бирају вожњу таксијем. Када бирају аутомобил, битнија им је “шминка“ од онога што се крије испод хаубе. Зато им је савет да када возе, мање гледају себе у реторвизору, а више се усредсреде на вожњу.

ШКОРПИЈА

Неприкосновени владари путева. Не боје се ничега, воле брзу вожњу и не подносе да их ико престигне. Правни нервни слом доживе када су заробљени у колони, па чине све да се извуку. Уживају у ауто - тркама.

СТРЕЛАЦ

Ватрени Стрелчеви уживају да буду у покрету, па најчешће положе чим напуне 18 година. Воле брзу вожњу и брзе аутомобиле. Уживају да возе ноћу и то сами, да пусте музику и осете пулс града.

ЈАРАЦ

Савестан и поуздан возач, редовно вози ауто на мали али и велики сервис. Воли елегатне и сигурне примерке, али како је практичан и штедљив  бире аутомобиле који мало троше.

ВОДОЛИЈА

Воли сигурност, па ауто који вози Водолија увек је у тип топ стању. Ипак, дешава се да праве саобраћајне прекршаје, али то их не спречава да другима паметују током вожње.

РИБЕ

Делују расајено али им је у вожњи концетрација на завидном нивоу. Воле удобне али и луксузне аутомобиле јер свог пријатеља на четири точка доживаљавају као другу кућу

(Лепа&Срећна)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".