Годину дана касније упловили су у романсу упркос чињеници што је он ожењен. Јавност их је због свега жестоко осуђивала, али они за то нису марили.

 

 

Стефани је почела да сарађује са врхунским фотографима, красила је насловнице бројних часописа и шетала се светским модним пистама.

Почетком деведесетих била је годину дана у браку са гитаристом Томијем Ендрузом са којим је добила сина Дилана. Након тога привукла је пажњу фронтмена групе “Гунс ‘Н’ Росес”, Ексела Роуза.

 

 

Везу су отпочели 1991. године, а како су медији писали она је била “веома напета, пуна алкохола и проблематичног понашања”. Причало се чак и да су верени, а онда га је она 1993. године оптужила за злостављање.

Симорова се појавила у два спота популарне групе током везе са Роузом. Сви је се одлично сећају као младе која корача ка олтару у споту за песму “Новембер Раин”, а појавила се и у споту за нумеру “Дон’т Црy”.

 

 

Након њиховог раскида, манекенка ј упознала медијског могула и колекционара модерне уметности Питера Бранда са којим је у децембру 1993. година добила првог сина.

Венчaли су се у Паризу 1995. године и касније добили још двоје деце: сина Харија и ћерку Лили.

Ипак, Стефани је 2009. године поднела захтев за развод брака, али су се годину дана касније помирили.

Фото: Профимедиа

 

 

Медији су доста писали о њиховим синовима Питеру ИИ и Харију који су наводно “разуздани, бахати принчеви друштвене сцене који бесциљно бауљају по Њујорку трошећи татин новац”. Почетком ове године манекенку и њеног супруга задесила је огромна трагедија када им је син Хари преминуо у 24. години предозиравши се.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".