Те 1988. године Пит се обрео у Србији, а време је најчешће проводио и са уметником Петром Илићем Ћирилом и то у култном београдском клубу СКЦ. Како је Ћирило открио када су излазили, Бред је "мувао" девојке на један необичан начин.

Фото: Профимедиа

 

 

- Бред Пит је једне године блејао у СКЦ-у, довео га је Чарли Поповић. Бред је блејао са нама, био је нормалан дечко, јурио је рибе, као напише број телефона и гађа их, баци на сто - испричао је Петар у емисији "Звезда је живот".

Иначе филм је приказан тек 1997. године услед ратних дешавања у некадашњој Југославији, а у то време Пит се већ прославио улогама у филмовима "Интервју са вампиром", "Легенде о јесени" и "Седам".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brad Pitt (@bradsource)

 

Редитељ Божидар Николић и Пит остали су у контакту и након завршетка снимања, а Николић је касније говорио о Бредовом почетку, каријери, али и посетама Београду током деведесетих година. Редитељ је водио глумца и на фудбалске утакмице "Црвене Звезде", а у видеу испод погледајте како је Бред Пит изгледао својевремено у филму "Тамна страна Сунца".