Сарах је голишаве снимке почела да објављује док је још радила као учитељица. Помагала је у обликовању младих умова у склопу програма "Старбејс" Министарства обране САД, који ученике шестог разреда упознаје са СТЕМ предметима (наука, технологија, инжењерство и математика).

Но, није била задовољна својом малом платом, па је почела да објављује своје снимке на ОнлиФенсу како би повећала месечни приход. Након што је подучавала 20 година, Сара је била импресионирана успехом једне пријатељице на ОнлиФенсу, па је одлучила и сама да се придружи платформи за одрасле. Отворила је свој профил и почела да продаје своје голишаве снимке, али убрзо је разоткривена.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

Локални новинар сазнао је за њене 18+ снимке, па је објавио причу о њој и обавестио њене послодавце. Сара је после тога добила отказ у школи.

- Свима је врло добро позната појава када безобразни мушкарци женама шаљу слике својих пениса. То је постало прихватљиви део културе, али мушкарци не добијају отказ због тих слика. Ти снимци се не сматрају порнографским. Ипак, моје голишави снимци сматрају се порнографским, погрешним и срамотним, чак и опасним - рекла је она у подкасту "20 Минутес Оф Yоур Тиме".

Фото: Инстаграм принтскрин

 

Сара је открила да је била присиљена да се потпуно повуче из образовног сектора након што се сазнало за њену страницу. Али након што је иза себе оставила каријеру дугу више од две деценије, сада је постигла велики успех на страници за одрасле. Сара је казала да зарађује до 9.000 фунти. Међутим, признала је да је још повређена догађајима који су је довели до губитка посла.

- Када неко користи ваше фотографије и дистрибуира их по друштвеним мрежама у покушају да вас понизи, то је ужасно. Чак и на ОнлиФенсу, фотографије су дистрибуиране уз пристанак аутора и приступ њима ограничен је претплатом. Мислим да је овај концепт осветничке порнографије усмерен против жена и женских тела - рекла је Сара.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

Сара је нови посао својој малој деци објаснила упоредивши своју улогу са инфлуенцерком на друштвеним мрежама.

- У почетку сам им само рекла да сам модел, баш као што су људи на Инстаграму.

- Они се баве моделингом и плаћени су јер су вирални. То је задовољило знатижељу моје деце на неко време - истакла је Сара.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".