Док је млада стајала у венчаници са беспрекорном фризуром и шминком, њен нови супруг отишао је до њихове свадбене торте. Затим је руком узео комад торте и кренуо према изабраници. Покушала је да му побегне, али он ју је сустигао и сатерао је у угао, а онда јој забио комад торте у лице. 

У опису видеа Џејд је сугерисала да је она била та која је њему прва направила неку смицалицу, па је написала: "Службено је да смо господин и госпођа Прајс."

- Волим свог глупог, детињастог мужа највише на свету - написала је у наставку описа, а затим искључила коментаре на видеу.

@јадекеннедy_777 Ит’с оффициал wе’ре мр анд мрс прице❤️🥰 хе гот ме бацк фор доинг ит то хим гоод анд пропа🙈🤣 лове мy арсехоле оф а хусбанд алл тхе wорлд🤣🥰❤️ #фyп #фyпシ #марриед #цоуплецомедy #фуннy #марриедлифе #wеддинг ♬ оригинал соунд - Јаде кеннедy

Но, кориснике то није спречило да коментаришу догађај у својим властитим видеозаписима.

- Шокирана сам овим. Ја бих се развела од њега одмах! - написала је у свом видеу једна жена.

- Ја бих се расплакала и отишла. Након толико сати уређивања да он то све уништи? -коментарисала је друга корисница, а трећа је додала: - Види се да се она неугодно смеје, не чини се као да јој је то забавно.

Многи су указали и на то да јој њен младожења после тога уопште није помогао да очисти хаљину, већ је само отишао смејуљећи се.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".