Анонимна жена, за коју се сматра да живи у Великој Британији, открила је начин чишћења у објави на родитељском форуму "Мумснет", у којој је рекла да се необична навика појавила након што је пријатељица дошла у њену кућу и видела предмет у машини за прање судова.

- Своју ве-це четку чистим у машини за прање судова сваких неколико месеци. Само ставим четку и држач, саме на вруће прање и изађу као нови. Пријатељица је свратила јутрос на кафу, а ја сам отворила машину да извадим неколико шољица заборавивши да сам синоћ ставила четку на прање. Потпуно је полудела, рекавши да је ово потпуно одвратно, и поновно је опрала шољице које сам тада извадила из ормарића и полила их кипућом водом пре него што ми је допустила да јој скувам кафу! Је ли моја пријатељица била неразумна? Шољице и четка прали су се одвојено! - објаснила је.

Фото: Профимедиа

 

Њена објава брзо је шокирала и згрозила кориснике друштвених мрежа, а велика већина њих сматра да је прање четке за ве-це шољу у машини за судове нехигијенско.

- То је апсолутно одвратно - коментарисала је једна корисница, док је друга додала: - Схватате ли да је прво испирање у машини за судове рециклирана вода? Дакле, перете своје лонце у какици.

БОНУС ВИДЕО:

ТОТАЛНО ПОМРАЧЕЊЕ МЕСЕЦА: Погледајте како су у Токију забележили природни феномен

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".